Doprava přes zásilkovnu od 799 Kč zdarma!

Letní svíčky

Ve Světe Louky věříme, že i letní dny jsou stvořené pro svíčky ze sójového a včelího vosku.

Vytvořili jsme kolekci, která je inspirovaná vůněmi léta, mořem a hlavně přírodní krásou, která se nachází všude kolem nás.

Kolekce letních svíček

Léto je časem radosti, odpočinku a příjemných večerů strávených venku se svými nejbližšími a přáteli. Co kdybyste si tento zážitek ještě vylepšili pomocí krásných a voňavých svíček? Představujeme Vám naši kolekci letních svíček.

Svíčky ve tvaru mušlí

Pro letní kolekci jsme vytvořili několik svíček inspirovaných mořem. Představte si, že sedíte na pláži, posloucháte šumění vln a v ruce držíte krásnou velkou mušli. Nyní si tento pocit můžete přinést domů díky našim svíčkám ve tvaru mušlí.

Vnější část svíčky je vyrobena z Jesmonite tzv. eko-pryskyřice. Jesmonite je dvousložková licí hmota, která se skládá z akrylové tekutiny na vodní bázi a minerálního základu. Neobsahuje žádná rozpouštědla a VOC na akrylové bázi, díky čemuž je šetrný k životnímu prostředí. Uvnitř je svíčka naplněna sójovým voskem, který hoří čistě a dlouho. Svíčky mušlí jsou na výběr hned z několika vůní například svěží vůně meduňky a břízy, lehká vůně mandarinky s mátou nebo letní nezbytnost citronela s levandulí. Nechte se unést na vlnách relaxace a užijte si kousek moře, kdykoli a kdekoli chcete.

Don Citron

Náš bestseller Don Citron a Váš nový letní parťák v podobě svíčky! Je to šarmantní, ručně odlitý skvost ze sójového vosku, který se pyšně nese v podobě dokonalého citrónu. Tento žlutý elegán není jen obyčejnou svíčkou - je to Vaše vstupenka do světa letní pohody.

Představte si teplý letní večer. Slunce pomalu zapadá, a vy rozsvěcujete Don Citron. Jeho jemné světlo rozzáří Váš prostor, zatímco lehký citronový vánek (pokud si zvolíte vonnou variantu) Vás přenese do citrusových hájů. Svíčka přichází ve dvou variantách: bez vůně - pro ty, kteří preferují čistou krásu designu a s jemnou citrónovou vůní pro milovníky svěžesti a léta.

Svíčky ve žlutém odstínu

Žluté paprsky léta v každém plameni. Ponořte se do hřejivé náruče léta s našimi sezónními sójovými svíčkami ve žluté barvě. Zářivě žlutá barva evokuje hřejivé sluneční paprsky, které dokáží rozzářit každý prostor. Svíčky jsou dokonalým doplňkem pro letní večírky, posezení na terase nebo osvěžujícím prvkem v interiéru během horkých dnů.

Proč zvolit naše letní svíčky?

  • Materiály: všechny svíčky v letní kolekci jsou vyrobeny ze sójového vosku, který je vhodnější alternativou než parafínový vosk.
  • Jedinečný design: vybrat si můžete od elegantních vysokých a točených svíček ve žluté barvě po roztomilé svíčky ve tvaru citrónů a mušlí.
  • Letní vůně: naše svíčky voní po letních dnech! Vyberte si z vůní jako levandule s citronellou, jasmín, pomeranč s citrónem, mandarinka s mátou nebo bříza s meduňkou.
  • Ochrana proti komárům: některé z našich vůní, jako citronella s levandulí, pomáhají odpuzovat komáry, což Vám umožní užít si letní večery bez otravného bzučení.
  • Ruční výroba: všechny naše svíčky včetně svíček mušlí jsou ručně odlévány a obaly vyrobeny z ekologické hmoty Jesmonite, což zaručuje jejich jedinečnost.

Jak využít naše svíčky v létě?

  • Oživte Vaše letní stolování na terase nebo zahradě společně s vysokými žlutými svíčkami pro romantickou atmosféru.
  • Umístěte svíčku Don Citron na stůl při večerních oslavách s přáteli a užívejte si letní atmosféru.
  • Ozdobte váš interiér nebo exteriér svíčkami ve tvaru mušlí a užívejte si kousek moře, kdykoli a kdekoli chcete.
  • Zapalte svíčky s vůní citronelly během venkovních večeří pro odpuzení komárů.
  • Využijte uklidňující vůně jako meduňka s břízou nebo jasmín pro relaxační letní večery.

Naše letní svíčky nejsou jen dekorací - jsou to malá umělecká díla, která vytvoří nezapomenutelnou atmosféru. Ať už plánujete romantickou večeři, zahradní párty nebo jen chcete relaxovat na terase, naše svíčky Vám pomohou vytvořit dokonalou letní náladu.

Dopřejte si kousek léta s našimi ručně vyráběnými svíčkami a proměňte každý moment v nezapomenutelný zážitek plný vůní a světla.

Novinky sledujte na Instagramu