Zásilkovna od 799 Kč zdarma!

Darujte vůni

Znáte ten pocit, když zoufale přemýšlíte, čím obdarovat své blízké? Chcete jim dát něco výjimečného, něco, co potěší a zanechá dlouhotrvající vzpomínku. Přesně pro tyto chvíle jsme vytvořili naše dárkové balíčky svíček a vonných vosků.

Proč naše dárkové sety?

Kvalitní materiály

Všechny svíčky a vonné vosky jsou vyrobené z kvalitního sójového vosku a vůně jsou vytvořené z esenciálních a přírodních vonných olejů. V některých balíčkách jsou k dispozici svíčky a výrobky z ekologické hmoty Jesmonite. Hmota Jesmonite se často označuje jako eko-pryskyřice, unikátní dvousložkový materiál. Skládá se z akrylové tekutiny na vodní bázi a minerálního základu. Tyto dvě složky se při tvorbě pečlivě míchají v přesně stanoveném poměru, čímž vzniká hmota s nespočtem možností využití.

Originální vůně

Naše dárkové sady obsahují rozmanité kombinace vůní z esenciálních a přírodních vonných olejů. Od uklidňující levandule přes osvěžující citrusy a bylinky až po hřejivou fazoli tonku a vanilku - každý si dokáže najít svou oblíbenou vůni.

Ruční výroba

Naše svíčky a vonné vosky nejsou jen obyčejné produkty, které se vyrábějí v zahraničí - jsou to malá umělecká díla, zrozená v srdci jižní Moravy. Každý kousek je vytvořen ručně s láskou k řemeslu. Když si vyberete naše výrobky, nepřinášíte domů jen svíčku nebo vonný vosk - přinášíte si kousek jižní Moravy, její vůně a tradice.

Cenově výhodné

Dárkové sady nejsou jen krásné a praktické, ale také finančně výhodné. Když si pořídíte sadu, dostanete skutečně více za méně. Cena sady je výrazně nižší, než kdybyste kupovali každý produkt samostatně a ještě je dárkově zabalená. Můžete tak ušetřit 5 % až 30 % z celkové ceny a získáte v variaci různých vůní a typů produktů, což by při individuálním nákupu vyšlo dráž.

Ideální dárek

Naše sady svíček a vonných vosků nejsou jen produkty, jsou to dárkové zážitky, připravené k okamžitému darování. Každá sada je pečlivě zabalena do elegantního balení, které na první pohled upoutá a potěší. Použité materiály jsou kvalitní z České republiky a esteticky sladěné s obsahem. Nemusíte vymýšlet balení, protože balíčky jsou kompletně připravené k předání, ušetříte tak čas i peníze za dodatečné balení.

Ať už hledáte dárek na narozeniny, z lásky, pro maminku, kamarádku nebo jen tak pro radost někomu blízkému, naše dárkové sady jsou správnou volbou. Balíčky jsou elegantní, praktické a především plné emocí.

Navštivte náš e-shop a vyberte si z naší nabídky dárkových balíčků. Udělejte radost sobě i svým blízkým!

Novinky sledujte na Instagramu