Zásilkovna od 799 Kč zdarma!

Podzimní svíčky

Podzimní svíčky: Útulná atmosféra a jemné vůně pro chladné večery

S příchodem podzimu se dny krátí a večery prodlužují. Ideální čas vytvořit si doma útulné prostředí, které nás obklopí teplem a příjemnou atmosférou. A co lépe navodí podzimní náladu než vonné svíčky? Pojďme se společně podívat, proč jsou svíčky na podzim nepostradatelným doplňkem každého domova.

Útulná atmosféra a jemné podzimní vůně

Podzim je obdobím, kdy se rádi zachumláme do deky s horkým čajem nebo kávou v ruce. Svíčky dokonale doplňují tento pocit útulnosti. Jemné světlo plamene vytváří příjemnou atmosféru a vůně svíček nás přenese do světa podzimních radovánek.

Naše podzimní kolekce nabízí svíčky s vůněmi, které dokonale vystihují toto roční období:

  1. Kdoule & mandle:

    Svíčka, která v sobě ukrývá sladkou a ovocnou vůni kdoule s jemným nádechem mandlí. Sladká vůně kdoule vás přenese do ovocných sadů zalitých podzimním sluncem, zatímco jemný tón mandlí dodá hřejivou a uklidňující atmosféru.

  2. Pomeranč se zázvorem:

    Svíčka, která snoubí jemnou vůni pomeranče a pikantní nádech zázvoru. Společně vytváří dokonalou harmonii, která vás přenese do barevného světa podzimních dnů.

  3. Sladká vanilka:

    Svíčka, která ukrývá nádhernou sladkou vůni vanilky, hřejivé skořice a osvěžujících citrusů.

Halloween a tematické svíčky

S blížícím se Halloweenem přichází čas na trochu strašidelné zábavy. Naše kolekce zahrnuje i tematické svíčky ve tvaru dýní a malých duchů, které dokonale doplní vaši výzdobu. Ať už plánujete strašidelnou párty nebo jen chcete dodat svému domovu trochu halloweenské atmosféry, naše svíčky jsou tou správnou volbou. Všechny svíčky jsou odlité ze sójového vosku nebo včelího vosku. Nově jsme do nabídky zařadili i svíčky vyrobené ze směsi sójového a čistého bílého včelího vosku (bez přidaného parafínu). Svíčky ve tvaru duchů tak mohou hořet mnohem déle než čistý sójový vosk.

  1. Svíčky ve tvaru duchů (Boo, Spooky a Duch na dýni):

    Unikátní design a dlouhá doba hoření díky směsi vosků.

  2. Dýňové svíčky:

    Na výběr máme z několika svíček ve tvaru dýní. Vyberte si barevné i vonné variace.

  3. Svíčka ve tvaru dýně Pumpkin Glow:

    Svíčka zasazená v ručně vyrobené nádobě v oranžovém odstínu z ekologické hmoty Jesmonite, která svým tvarem připomíná dýni. Vůně snoubí sladkou šťavnatost pomeranče, hřejivou skořici a pikantní nádech hřebíčku.

Závěr

Podzimní svíčky jsou více než jen dekorace – jsou to malé radosti v chladných dnech. Ať už si vyberete svíčku s vůní pomeranče a zázvoru pro osvěžení, nebo vanilku s citrusy a kořením pro útulný večer, naše kolekce vám pomůže vytvořit dokonalou podzimní atmosféru ve vašem domově.

Navštivte náš e-shop a objevte svět podzimních vůní. Udělejte si radost a proměňte svůj domov v oázu klidu a pohody s našimi ručně vyráběnými svíčkami.

Novinky sledujte na Instagramu